Rabu, 7 Oktober 2009

assignment...............




salam........
bersua lagi......dah lame x update blog....ntah la nak kata busy x jgak..maybe kepala ni bnyk sgt masalahnya sampai xde mase nak pikir wat blog...
buat sahabat2 yg sentiasa memberi cadangan dan setia mmbaca blog saya ni syukran diucapkan....
rasenya belum terlewat lagi nak m"ucapkan
"selamat hari raya maaf zahir dan batin..."
sebelum tu saya memohon kemaafan kpada mmber2 saya coz ramai yg bertanya "anis, nape blog ko x leh masuk?" s'benarnya saya privatekan blog saya ni sementara waktu coz ade reason yg mnyebabkan saya berbuat demikian....bukan xnak berkongsi blog ngan mmber yg lain tp blog saya ni lebih m'nyerupai diari dan saya bnyk mnceritakan perihal diri sendiri...so segan la klu semua org tahu kecuali la dah abis belajar nnti.....

assignment.........wah!!! terlalu bnyk assgment yg belum saya selesaikan lagi...
kepala ni rase t'sgt la beratnya...
antara asgment yg mesti saya siapkan:

1) terjemahan teks tutor akhlak al-Quran
2) pgajian Qiraat
3)tokoh tasawuf
4)kepimpinan dan interpersonal (u2) laporan interview
5)ringkasan isu2 kontroversi khulafa'ar-rasyidin
6)maharat
dan terakhir asgment yg paling memeningkan kepala dan paling bnyk
7)
BATIK

agak2 korang la boleh x saya abiskan semua asgment ni dlm 2 mggu ni or before 26/10........
oleh itu..marilah sama2 kita berdoa "YA ALLAH ! YA TUHAN KAMI! ENGKAU PERMUDAHKANLAH URUSAN KAMI DAN BERIKANLAH KEKUATAN UNTUK KAMI MENERUSKAN PERJUANGAN DIDUNIA INI!! amin...amin ya rabbal'alamin......

p/s: gambaq waktu nak bertolak pi kelantan.....

Tiada ulasan: